Autor Futbol
5 juny 2015 a 12:30

La Cerdanyola Cup es disputarà aquest cap de setmana

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Cartell de luxe amb equips de base de clubs de primer nivell

Cerdanyola Cup 2015

Cartell del torneig // Imatge cedida pel Cerdanyola FC

Real Madrid, Barça, València, Atlético de Madrid i Athletic de Bilbao entre altres seran alguns dels equips que disputin la Cerdanyola Cup a partir de demà. El club verd i blanc acull una nova edició del torneig de base que enguany també servirà per homenatjar al jove Marc Badia, l’entrenador de només 18 anys que va morir fa un mesos a causa d’un càncer. El seu nom, a més, serà el que dugui el trofeu que s’atorgarà al final del torneig al millor jugador.

Un total de 32 equips (16 alevins i 16 infantils) competiran per guanyar a les seves respectives categories. Els encontres arrencaran demà a partir de les 9 h i durant tot el dia gairebé es jugaran els partits de la fase de grups. Diumenge serà el torn per les eliminatòries, que arrencaran també aviat al matí. Les finals pel títol estan programades per les 17 h (aleví) i 18 h (infantil).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×