Autor Futbol
16 juny 2015 a 14:00

El Cerdanyola FC signa sis incorporacions i cinc renovacions

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Tres dels nouvinguts procedeixen del Masnou

Roger Colomina

Amb 17 anys Roger Colomina fa el salt al primer equip // Foto: Alodia Quesada-CFC

Els despatxos de Felipe López i Sergio López, president i director esportiu del Cerdanyola FC respectivament, continuent treballant a ple rendiment i en els darrers dies han fitxat sis jugadors més. Eñs nouvinguts són el David Pociello, Sergio Ginés, Eric Blasco, Aitor Pérez, Raul Abad i Roger Colomina. Els tres primers provenen del Masnou mentre que la resta arriben de l’Unificación Llefià, la Guineueta i el juvenil del club verd i blanc.

D’una banda el Cerdanyola incorpora tres peces clau del millor Masnou de la història. Pociello ha estat el porter titular indiscutible per Miguel López al club maresmenc. El de Monzón (Huesca) acumula una experiència i una trajectòria més que notable a Segona B i Tercera amb etapes a l’Espanyol B, Reus, Girona, el Santa Eulàlia balear, l’Alzira valencià o l’Atlético Monzón aragonès. Al seu torn Ginés és un jove extrem de 25 anys format a la pedrera de l’Espanyol i que ha jugat al filial del conjunt periquito, al Vilafranca i tres temporades al Manlleu. Finalment, Toni Carrillo fitxa a una de les grans estrelles masnovines, Eric Blasco. Aquest jugador de banda de 23 anys és un autèntic mal de cap pels rivals per la seva tècnica i velocitat. En el seu haver registra tres gols en 28 partits aquesta temporada.

Dos fitxatges procedents de la Segona Catalana

Toni Carrillo també ha pescat dues categories més avall i ha fitxat a dos joves jugadors amb projecció. El primer, el migcampista Raul Abad, un jugador polivalent de 20 anys que ve de la Guineueta i ha passat per les bases de Júpiter, Damm, Sant Gabriel i Europa. L’altre jugador és Aitor Pérez, un lateral esquerre també de 20 anys que ha jugat a l’Unificación Llefià i amb passat formatiu per la Gramanet, el Badalona i el Mataró. A ells també s’incorpora la joventut de Roger Colomina, que amb només 17 anys fa el salt al primer equip procedent del juvenil A. Colomina ha estat una peça clau en l’ascens a Preferent de l’equip que ha dirigit Ángel Morán.

Finalment, fins a cinc jugadors han allargat el seu compromís amb el club de Fontetes per un any més. Segueixen el capità Alberto Coca, Ruben López “Turu”, Raul Barriendos, Nico Porto i Carlos Avilés. Aquest últim ho fa tot i estar lesionat de gravetat des de fa un mes.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×