Autor Societat
23 Juny 2015 a 14:00

Cerdanyola presenta les propostes d’estiu a l’Espai Infantil

Existeix un abonament per provar l’experiència

Espai municipal Infantil de Cerdanyola del Vallès / Imatge del Facebook de l'Espai Infantil

Espai municipal Infantil de Cerdanyola del Vallès / Imatge del Facebook de l’Espai Infantil

Les famílies disposen de l’oferta estiuenca de l’Espai municipal Infantil perquè la mainada passi una bona estona en un context conduït per professionals pensat perquè els ajudi en el seu creixement. A més, durant els mesos de juny i juliol, es pot adquirir un bonus per a provar les activitats d’aquest espai .

La proposta que l’Espai Infantil posa a disposició de les famílies cedanyolenques es concreta en 4 sales diferents:

 • Sala Backgammon: en aquesta sala hi ha, per una banda, un espai de jocs de taula amb jocs d’atzar, d’habilitats motrius i cognitives on a l’infant se l’hi oferirà l’oportunitat d’aprendre diverses estratègies, habilitats i trucs de memòria i visuals. I per l’altra, un espai de lectura i hora del conte on es potenciaran les seves emocions i les de l’entorn.
 • Sala bastida: estarà dedicada a activitats d’experimentació, de construcció, de manipulació, de descoberta i d’observació per a totes les edats. El tipus de jocs i espais d’aquesta sala permetran a l’infant un procés de maduració, en quan a conductes, aprenentatges i desenvolupament de capacitats. Jocs a través de Ilums i ombres, manipulació amb diferents textures materials.
 • Sala fireta: en aquesta sala l’infant podrà experimentar i desenvolupar el pensament creatiu a la vegada que aprèn de l’entorn més immediat a expressar-se i identificar el seu interior. Es trobarà l’espai de la cuineta (rols familiars i hàbits d’alimentació), l’hospital (coneixement del propi cos i el dels companys corn la cura i la higiene), les disfresses i titelles ( jocs de rol) i el supermercat (reforçar i treballar moments quotidians).
 • Sala acrobàcia: espai on l’infant podrà gaudir de moments on escoltar i conèixer, el seu propi cos, per mitjà de la respiració, dels moviments i l’expressió. Amb jocs i activitats mogudes o de relaxació. Un espai on treballar de forma individual o. col·lectiva aspectes del cos.

Les persones interessades poden triar les activitats que els interessen per a les seves filles i els seus fills.  Aquest estiu L’Espai Infantil posa a la seva disposició un abonament per a provar els serveis que ofereix, que es pot adquirir a les dependències de l’Espai Infantil.

Horari i organització

 • Tardes: 17.00 a 20:00h de dilluns a divendres.
  Les tardes estaran dividides en:
  – activitats específiques i dinamitzades amb tallers, jocs i activitats diverses
  – un espai de ludoteca Iliure, un espai obert amb una educadora que acompanyarà a l’infant durant el joc.
 • I per a totes les edats:
  – Petita infància: 0-3 anys
  – Picarols: P3-P4- P5
  – Darbouques 1: 1 i 2n
  – Darbouques 2: 3r-4t
  – Sitars: 5è-6è

Espai Infantil

És un espai municipal creat per a l’infant i amb la intenció de cobrir totes les seves necessitats, interessos i motivacions emmarcades en cada etapa de creixement.  Pensat per treballar formalment l’educació d’infants en el temps Iliure, tenint en compte el joc com un element motivador essencial per a l’infant i el seu desenvolupament. Un marc pedagògic on l’infant, per mitjà del joc i la joguina, desenvoluparà habilitats i competència socials i experimentarà noves relacions, vivències i actituds que el faran créixer.

Per a més informació podeu adreçar-vos a: L’Espai Infantil, al  carrer Escoles 5-7 .  Telèfon 673 624 530

Switch to mobile version