Autor Política
28 Juny 2015 a 17:00

Compromís per Cerdanyola valora positivament els primers dies de govern

També hi ha bons resultats amb el nou cartipàs de la ciutat

Compromís per Cerdanyola // Imatge cedida per Compromís per Cerdanyola

Compromís per Cerdanyola // Imatge cedida per Compromís per Cerdanyola

Els primers dies de Compromís al capdavant del govern de la ciutat han servit per fer un recorregut per la gran majoria de dependències i serveis municipals, conèixer tota la plantilla i transmetre el missatge de la importància de la implicació i la il·lusió dels treballadors municipals en la nova etapa que s’enceta.

A més de la participació en els diferents actes organitzats per les entitats de la ciutat, els regidors del govern han treballat per fer front comú amb les associacions veïnals que defensen la no instal·lació d’antenes de telefonia en els nuclis urbans de Cerdanyola. El grup munivipal vol que ERC entri al govern perquè consideren que d’aquesta forma s’aconseguirà accelerar totes les noves polítiques que volen encetar i es podria arribar més lluny.

Des de Compromís s’ha valorat positivament la nova estructura municipal en dues grans àrees (“Desenvolupament municipal i institucional” i “Desenvolupament social i territorial”) pensades per afavorir el treball conjunt dels membres del govern, així com el repartiment de regidories i la inclusió de les polítiques LGTBI dintre de l’organigrama de la casa.

Finalment, han volgut anunciar que des de la seva organització han constituït un grup de suport al govern que, amb gent amb experiència amb política institucional i tècnica, tant a l’Ajuntament de Cerdanyola com a altres administracions públiques, així com el suport d’un grup de contactes experts, ajudaran a encetar i a consolidar un programa de ruptura municipal que estableixi les bases de la nova Cerdanyola.

Switch to mobile version