Autor Hockey patins
10 juny 2015 a 17:00

El CH Ripollet A baixa al grup B en perdre amb el CT Barcino B

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

La fase final d’hoquei patins va tenir lloc el 5 i 6 de juny

El FC Barcelona es proclama campió de la Lliga Catalana de Veterans d'Hoquei Patins // Imatge cedida per l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès

El FC Barcelona es proclama campió de la Lliga Catalana de Veterans d’Hoquei Patins // Imatge cedida per l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès

La fase final de la 40a Lliga Catalana de Veterans d’hoquei patins es va jugar els passats divendres 5 i dissabte 6 de juny a la zona esportiva de Corró d’Amunt, seu del Club d’Hoquei Les Franqueses.

Aquesta fase final la van organitzar la Federació Catalana de Patinatge i el Club Hoquei Les Franqueses, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses. A l’entrega de trofeus va assistir-hi el regidor d’Esports en funcions de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, José Ramírez.

El FC Barcelona va guanyar la final de la 40a Lliga Catalana de Veterans d’hoquei patins, que es va jugar dissabte al migdia. El partit va finalitzar amb un 0-6 a favor dels barcelonins, que van controlar el joc en tot moment, fent seu el partit i trencant la defensa del Mollet HC.

També es va jugar el partit de promoció, que va acabar amb l’ascens al grup A del CT Barcino B i el descens al grup B del Club d’Hoquei (CH) Ripollet A. En la final pel primer lloc de la lliga del grup B, va guanyar per 5 a 6 gols, en un partit molt igualat, el CP Manlleu al CP Calafell .

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×