Autor Cinema, teatre i televisió
5 Juny 2015 a 16:00

Horns

Horns

Aquesta setmana s’estrena als cinemes Horns un film fantàstic. La tercera part de la saga de terror Insidious. Un film nacional de la setmana és el dirigit i protagonitzat per Letici Dolera Requisitos para ser una persona normal. Des de Cuba arriba un drama amb un nen com a protagonista Conducta. Un thriller de suspens desentona, positivament de les estrenes Misericordia: los casos del departamento Q. Des de Suïssa arriba un film intrigant amb aspectes de drama Cherry Pie. Des d’Alemanya arriba a les sales Phoenix un drama romàntic sobre l’holocaust.

HORNS

FANTÀSTICA. Dirigida per: Alexandre Aja. Repartiment: Daniel Radcliffe, Juno Temple, Max Minghella

Ig Perish, principal sospitós de la mort de la seva novia, es desperta ressacós  després d’una nit de borratxera i descobrir que li estan sortint banyes.

REQUISITOS PARA SER UNA PERSONA NORMAL

COMEDIA. Dirigida per: Leticia Dolera. Repartiment: Leticia Dolera, Manuel Burque, David Verdaguer, Silvia Munt

Cabuda en voler complir les condicions aparentment necessàries per ser feliç, María de las Montañas posarà tots els seus esforços en una tasca complicada.

INSIDIOUS: CAPÍTOL 3

TERROR. Dirigida per: Leigh Whannell. Repartiment: Stefanie Scott, Delmot Mulroney

Després de ser atacada per un ésser sobrenatural, Quinn Brenner acudeix a Elise, experta parapsicològica que, tot i així, es mostra en contra d’utilitzar les seves habilitats

MISERICORDIA: LOS CASOS DEL DEPARTAMENTO Q

THRILLER. Dirigida per: Mikkel Norgaard. Repartiment: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Sonja Richter

L’inspector Carl Morck vol recuperar el seu prestigi despres de ser relegat al departament de casos sense resoldre per culpa d’un desafortunat accident a una acció policial. Per això, i amb l’ajut del seu ajudant musulmà Assad, investiga la misteriosa mort de la jove política Meret Lyngaard.

CONDUCTA

DRAMA. Dirigida per: Ernesto Daranas. Repartiment: Armando Valdés Freyre, Alina Rodríguez Silvia Águila

Explica la història de Chala, un nen d’onze anys la vida del qual transcorre en un ambient de violència, amb una mare addicta a les drogues i a l’alcohol, i gossos de baralla que entrena per sostenir la seva llar. Aquest nen, que acudeix a l’escola sense despullar-se de la seva marginalitat i conflictivitat, té una relació especial amb la seva mestra Carmela.

CHERRY PIE

DRAMA. Dirigida per: Lorenz Merz. Repartiment: Lolita Chammah

Zoé intenta escapar d’ella mateixa. Deixant rere de si aglomeracions i gasolineres anònimes es dirigeix al nord. Com un passatger invisible puja a un ferri, on una misteriosa dona desapareix de sobte. Vestida amb l’abric d’un desconegut, Zoé entra en territori desconegut.

PHOENIX

DRAMA. Dirigida per: Christian Petzold. Repartiment: Nina Hoss, Ronald Zehrfeld, Uwe Preuss, Nina Kunzendorf

Una cantant és traïda i enviada a un camp de concentració. En finalitzar el seu calvari, torna amb la cara totalment desfigurada i demana a un eminent cirurgià que la hi reconstrueixi perquè sigui el més semblant a com era abans. Recuperada de l’operació comença a buscar al seu marit, un pianista. Però el retrobament no és el que ella esperava.

 

@crisnocete

Switch to mobile version