Autor Cultura
4 juny 2015 a 14:00

La Biblioteca Central de Cerdanyola acull una conferència dedicada a Joaquim Amat-Piniella

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar

S’emmarca en l’exposició basada en el llibre principal de l’autor

Muntatge de la mostra a la Bibloioteca Central de Cerdanyola // Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Muntatge de la mostra a la Bibloioteca Central de Cerdanyola // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

La Biblioteca Central de Cerdanyola acull des del 26 de maig i fins el 27 de juny l’exposició sobre l’obra principal de Joaquim Amat – Piniella, K.L. Reich. La veu de l’infern nazi.

La conferència es tracta d’una activitat complementària a l’exposició, que està inspirada en el llibre on l’autor escriu les seves experiències com a presoner al camp nazi de Ternberg, annex al camp de concentració de Mauthausen. La conferència s’impartirà el dijous dia 11 de juny a les 18.30h.

Com ja és habitual en la programació d’exposicions del Museu d’Història de Cerdanyola, la mostra es complementa amb activitats sobre algun tema relacionat. En aquesta ocasió, s’ha organitzat aquesta conferència sobre Amat-Piniella, que estarà a càrrec de l’historiador manresà Joaquim Aloy. comissari de l’exposició i autor de la web d’Amat-Piniella.

Aloy és també el creador del portal de webs www.memoria.cat , que actualment integra 25 webs diferents.

La conferència es celebra el dijous 11 de juny a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca i, després, Joaquim Aloy acompanyarà els assistents a visitar l’exposició.

L’entrada és lliure i no cal inscripció per a participar-hi. La Biblioteca Central de Cerdanyola es troba a la plaça d’Enric Granados, de Cerdanyola del Vallès.

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×