Autor Cultura
30 juny 2015 a 17:00

La Coral Infantil l’Espiga i l’Associació Coral Ginesta del Vallès posen el punt i final amb un concert d’estiu a Badia del Vallès

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar
Concert d'estiu de les dues corals de Badia // Imatge cedida per l'Ajuntament de Badia del Vallès

Concert d’estiu de les dues corals de Badia // Imatge cedida per l’Ajuntament de Badia del Vallès

Les dues corals de Badia, la Coral Infantil l’Espiga i l’Associació Coral Ginesta del Vallès, van oferir, el passat diumenge 21 de juny, un concert d’estiu que posava punt i final al curs 2014-2015, un any ple de concerts i celebracions. El concert va tenir lloc a la parròquia de la Mare de Déu de la Mercè davant un nombrós públic

Els més petits de la coral infantil, acompanyats de diferents instruments, van oferir una original cantata, titulada Un ball sense badall. Els mitjans també van regalar al públic diferents peces. A més, els assistents van poder gaudir d’una sèrie de peces instrumentals interpretades per músics molt joves. Peces on el violí, el violoncel o el piano van ser els protagonistes.

El concert va acabar amb l’actuació de la coral Ginesta, que van cantar peces de Grease, West Side Story, Rent, Hairspray i Mar i Cel. Tot un homenatge als musicals de tots els temps que va comptar amb l’acompanyament d’un espectacular piano de cua.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×