Autor Noticies
22 Juny 2015 a 14:00

La CUP demana valentia a ERC Cerdanyola per formar un govern de canvi

Ajuntament de Cerdanyola // Foto: Joan Murcia

Ajuntament de Cerdanyola // Foto: Joan Murcia

Carles Escolà, candidat del Compromís per Cerdanyola (CxC), candidatura de la qual hi participa la CUP de Cerdanyola, va ser escollit nou alcalde de Cerdanyola amb els vots a l’investidura dels grups municipals d’ERC, CIU i ICVEUiAMES.

La CUP de Cerdanyola vol remarcar el treball realitzat per CxC per tal que es produís un acord amb tantes forces diferents i la valentia d’enfrontar-se al repte majúscul d’assumir l’Alcaldia amb només 5 dels 25 regidors del consistori.

Per la Cup de Cerdanyola cal treballar plegats per dur a terme el canvi des d’un govern responsable, compromès, treballador i d’estricta obediència a la ciutadania de Cerdanyola, ciutadania que ha donat a CxC i a ERC uns resultats històrics.

Els darrers anys ERC Cerdanyola i la CUP han compartit la Plataforma contra els abocadors, l’ANC l’oposició a les polítiques de fets consumats de l’anterior govern, incloent-hi també una campanya electoral basada en el canvi i en la capacitat de govern. En aquest sentit, la CUP Cerdanyola no entén la negativa d’ERC a participar d’aquest govern de canvi pel que tant han lluitat conjuntament amb CxC.

La Cup Cerdanyola emplaça a ERC de Cerdanyola i al CxC a treballar per formar un govern conjunt que sigui coherent amb el que demana la ciutadania de Cerdanyola, des de la coherència i des d’una nova manera de fer política que passa pel diàleg permanent amb la ciutadania i amb les diverses forces que formen el consistori.

 

Switch to mobile version