Autor Economia
7 Juny 2015 a 17:00

L’Ajuntament de Barcelona i “la Caixa” lliuren els Premis Emprenedor XXI

Van dirigits a les empreses més innovadores de Catalunya

Seu Central de CaixaBank a Barcelona // Imatge web la Caixa

Seu Central de CaixaBank a Barcelona // Imatge web la Caixa

Sònia Recasens, segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de Barcelona Activa, Jaume Masana, director territorial de “la Caixa” a Catalunya, Jordi Nicolau, director territorial de “la Caixa” a Barcelona, i Bruno Fernández, conseller delegat d’enisa, presidiran el pròxim dimarts 9 de juny a les 12 del migdia, l’acte d’entrega dels Premis EmprenedorXXI a Catalunya, una iniciativa impulsada per “la Caixa” i co-atorgada pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo a través d’enisa.

Aquest any, la iniciativa assoleix la seva novena edició. Les cinc companyies que han estat finalistes són AGRICOLUM, una aplicació al núvol que permet portar el control d’una o varies explotacions agrícoles mitjançant GPS per a l’estalvi energètic, la millora de la productivitat al camp i la gestió tècnica i econòmica, FIRST VISION, desenvolupament d’un revolucionari sistema de retransmissió esportiu integrat en una camiseta, MINT LABS, una plataforma de gestió al núvol per a la quantificació, visualització i gestió d’imatges del cervell, SUBTILIS, que dissenya i fabrica inserts ossis sintètics biomimètics, i USMIMA, que desenvolupa una solució no farmacològica, no invasiva i sense efectes adversos per al estrenyiment crònic.

El lliurament dels premis es produirà les 12.50 del migdia. El guanyador dels Premis EmprenedorXXI obtindrà 5.000 euros i la participació en un programa d’acompanyament i networking internacional, amb estances a alguns dels principals pols d’innovació del món: la Universitat de Cambridge, Tel Aviv, Silicon Valley i Nova York. A més, el guanyador es classificarà per la fase estatal dels Premis EmprenedorXXI, el proper mes d’octubre.

L’acte d’entrega també comptarà amb la presència de l’alpinista Ferran Latorre, que impartirà la conferència sobre lideratge “Un repte d’altura” a les 12 del migdia. L’assistència està oberta a tot el públic interessat prèvia confirmació. Finalment, a les 13.30 del migdia hi haurà un aperitiu networking.

Un total de 83 empreses catalanes s’han presentat a l’edició 2015 dels Premis EmprenedorXXI, considerada com una de les convocatòries de referència per a projectes d’innovació a Espanya. A Catalunya, els Premis EmprenedorXXI reben també amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa.

Switch to mobile version