Autor Economia
25 Juny 2015 a 17:00

L’INCASÒL exhaureix les naus industrials de Ripollet i Montcada i Reixac

Ha tardat menys d’un any

Nau llogada // Imatge del web Gencat.cat

Nau llogada // Imatge del web Gencat.cat

L’Institut Català del sòl, INCASÒL, ha finalitzat en menys d’un any la comercialització de les 12 naus industrials situades al sector El Martinet de Ripollet i Montcada i Reixac. L’INCASÒL ha promogut aquest parc de nova generació amb la col·laboració del Grup Clapé per donar resposta a les necessitats actuals del mercat, potenciant la col·laboració público-privada. INCASÒL ha ofert les naus completament equipades i amb unes condicions de pagament graduals els primers quatre anys per facilitar la implantació de les empreses.
La plena ocupació de les naus del Martinet suposa una inversió directa que supera els 186.000 euros anuals en concepte d’arrendaments i que pot arribar a superar els 7 milions d’euros en concepte de les opcions de compra pactades en cinc anys. Així mateix, la instal·lació de les noves empreses en aquest sector es tradueix en la creació de 61 llocs de treball directes. L’oferta comercial de l’INCASÒL al sector El Martinet es completa amb quatre parcel·les industrials per incentivar l’activitat econòmica a la zona.
La Fundació Concepció Juvanteny ha llogat la darrera nau disponible del sector, més concretament, la nau 7A, de 499m2. L’objecte social de la fundació, sense ànim de lucre,  és vetllar per la defensa i protecció dels drets dels infants i joves en general, amb especial menció d’aquells que estiguin o hagin estat en situació de risc social.
L’activitat que s’implantarà a la nau sol·licitada està en funcionament des de l’any 2005 i ha donat feina a més de 35 joves en 10 anys. Les tasques que realitzen els joves en aquesta empresa d’inserció son bàsicament, transport i destrucció confidencial de documents, digitalització de documentació i gestió d’arxius. El projecte es desenvolupa a través de l’empresa d’inserció No a l’Atur, SL.
Switch to mobile version