Autor Entitats
30 juny 2015 a 11:30

L’ Obra Social “la Caixa” destina 10.600 euros a tres entitats socials de Ripollet i Cerdanyola

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

ASPADI, ACFA i l’Associació Catalana per al Parkinson

ASPADI-Obra Social la Caixa

Voluntaris de l’ACFA, usuaris del centre i representants de CaixaBank. // Imatge cedida per l’Obra Social “la Caixa”.

Representants de l’Obra Social “la Caixa” de Cerdanyola del Vallès i Ripollet han formalitzat un acord de col·laboració amb cadascuna de les tres entitats, ASPADI (Associació de pares de discapacitats), ACFA (Associació Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola del Vallès) i l’Associació Catalana per al Parkinson per fer possible activitats pel seus associats. L’ajut de l’Obra Social “la Caixa” és de 10.600 euros.

L’Associació ASPADI de Cerdanyola del Vallès és una entitat social, sense ànim de lucre, creada per un grup de pares i mares amb un interès comú pel món del discapacitat psíquica.

Els nois que formen part de l’associació i estaven motivats pel bàsquet entrenen a l’escola de Bàsquet Sant Gabriel de Ripollet a la que s ́han integrat molt bé i gràcies a la qual han aconseguit una bona cohesió de grup. El donatiu fa possible que aquests usuaris puguin disposar d’equitació adequada per practicar la disciplina esportiva.

ACFA va néixer el passat 2013. Són un grup de cuidadors de malalts d’alzheimer que es reuneixen per comprendre com actúa la malaltia i poder ajudar a millorar la qualitat de vida dels malats. El donatiu fa possible continuar oferint activitats per potenciar i recolzar les capacitats individuals i familiars dels mateixos cuidadors.

La col·laboració amb l’Associació Catalana per al Parkinson pretén donar suport a les activitats de psicologia que es realitzen a l’entitat per a seguir treballant en la recuperació del malat i millorar la qualitat de vida d’aquests. Gràcies al donatiu 48 malalts d’ambdós municipis se ́n beneficien.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×