Autor Economia
28 Juny 2015 a 16:00

PIMEC celebra la 28ª edició dels Premis Pimes

L’import íntegre del sopar es destinarà al programa social “emppersona”

PIMEC // Imatge cedida per pimec

PIMEC // Imatge cedida per pimec

El proper dimecres 1 de juliol, en el marc del Sopar Anual de la PIMEC, l’entitat celebrarà la 28a edició dels Premis Pimes en un acte encapçalat pel president de la Generalitat, Artur Mas.

L’acte reunirà més d’un miler d’empresaris i comptarà amb la presència de representants del món econòmic i polític de Catalunya, com ara l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la presidenta del parlament, Núria de Gispert; la delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna; i els consellers Homs, Borràs, Rigau, Jané, Puig i Gordó, entre d’altres.

Enguany, els premis es celebraran en el marc de la fira Bizbarcelona, ja que PIMEC ha entrat a formar part del grup d’entitats promotores del saló. L’entitat ha aportat noves àrees i ha reforçat els seus continguts adreçats a les micro, petites i mitjanes empreses amb l’objectiu de donar suport al teixit productiu i als emprenedors, així com a la dinamització de l’economia del país.

Com ja és tradició, el sopar torna a apostar per la solidaritat i la quota íntegra abonada pels assistents serà destinada al programa “emppersona”, de la Fundació PIMEC. Un projecte que ajuda a l’empresariat que afronta diverses dificultats en el seu negoci o que s’ha quedat sense activitat.

Durant l’acte es lliuraran els següents premis:

  • Premi al Millor Treball Periodístic en temes empresarials
  • Reconeixement en el comerç
  • Premi a la Diplomàcia Empresarial Catalana
  • Reconeixement a la col·laboració Empresa – Formació Professional
  • Premi Fundació PIMEC als Valors d’Empresa
  • Premi Pime a la Qualitat Lingüística en el món empresarial
  • Premi a les Pimes més competitives, que engloba les categories de microempresa, petita empresa, mitjana empresa i comerç més competitiu.

Els Premis Pime estan oberts a totes les pimes catalanes, de qualsevol àmbit i amb els únics requisits de tenir menys de 250 treballadors i no facturar més de 50 milions d’euros.

Després de l’acte de lliurament de guardons, que tindrà lloc al Palau número 2 de la Fira de Barcelona a les 20.00h, es donarà pas al Sopar de commemoració.

Switch to mobile version