Autor Futbol
11 juny 2015 a 11:30

Pitu Plazuelo es converteix en el primer fitxatge del Cerdanyola

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

El migcampista prové del Martinenc

Pitu Plazuelo

Pitu Plazuelo, en acció amb el Martinenc // Foto: Dani Falcón-FCM

Fitxatge de nivell el primer que ha efectuat el Cerdanyola FC. Arriba a Fontetes Eugenio “Pitu” Plazuelo, migcampista de 28 anys que ha jugat les darreres tres temporades al Martinenc. Les seves primeres paraules com a jugador verd i blanc han estat elogis cap al club que el fitxa: “Porta anys fent les coses bé i això s’ha de valorar”. Plazuelo, a més, creu que amb el canvi de camp “es podrà podrà donar un pas endavant per consagrar-se a la categoria, i practicar un futbol un tant diferent al que estem acostumats”.

Pitu Plazuelo és un migcampista que també pot jugar de mitjapunta. Destaca per tenir un bon xut des de mitja i llarga distància i una prodigiosa visió de joc. Els seus orígens es troben al FC Barcelona. A la Masia s’hi va estar 10 anys, des d’alevins fins al Barça C, i allà va coincidir amb la prodigiosa generació del 87 que formen Messi, Piqué o Cesc Fàbregas entre altres. En sortir de la pedrera blaugrana el jugador va passar pel filial del Mallorca, el Sant Andreu, el Blanes, l’Alfaro (Tercera Divisió de La Rioja), Vilanova i finalment Martinenc. Amb el club del Guinardó va esdevenir una peça clau en el retorn a Tercera Divisió la temporada passada, però enguany no ha pogut evitar el descens de nou a Primera Catalana.

Plazuelo assegura estar “molt motivat” i “amb ganes de fer una molt bona temporada tant a nivell individual com col·lectiu”. Espera, a més, aportar experiència al grup.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×