Autor Política
23 Juny 2015 a 11:30

Representants de la Taula de la Discapacitat visiten les obres de Cerdanyola 2000

L’objectiu és que aportin la seva visió des de diferents àmbits

Cerndayola 2000 // Imatge dell web de Plataforma Cerdanyola 2000

Cerndayola 2000 // Imatge dell web de Plataforma Cerdanyola 2000

Representants de les entitats integrants de la Taula de la Discapacitat i tècnics municipals han visitat conjuntament les obres que es fan a Cerdanyola 2000 per veure sobre el terreny quines possibles dificultats han aparegut a partir de l’actuació duta a terme.

L’objectiu ha estat fer partícip a aquest col·lectiu de persones de les obres municipals realitzades perquè aportin la seva visió des dels diferents àmbits de discapacitat intentant anar cap a la total inclusió. A més es treballa perquè els projectes municipals incorporin la mirada de la taula u de les persones amb discapacitat funcional que visquin.

Es poden constatar dificultats a les llambordes dels passadissos entre les places, cosa que les persones que necessiten suport de caminadors o altres ajuts tècnics per desplaçar-se al trobar el terra irregular. L’existència d’escales a certes parts de la plaça i no rampes provoquen dificultats per això l’estudi afirma que si per desnivell la rampa no compleix la normativa es posen escales.

S’acorda que a l’hora de redactar els projectes d’obres del municipi se’ls hi pugui presentar per tenir en compte la mirada que es pot fer des de la taula i també a aquelles persones amb diversitat funcional que hi visquin.

Switch to mobile version