Autor Cultura
22 Juny 2015 a 11:30

S’obren les inscripcions dels cursos i tallers de l’Ateneu

Enguany hi ha diverses novetats

Ateneu Municipal // Imatge del web de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Ateneu Municipal // Imatge del web de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Avui s’inicia el període d’inscripció per als cursos i tallers que oferirà l’Ateneu de Cerdanyola el curs 2015/2016. Com a novetats destaquen la proposta de l’Aula de Teatre, que obre un curs d’Entrenament corporal per actors i ballarins, i es farà els dimarts de 8 del vespre a 10 de la nit. Aquesta activitat proposa a qui la faci posar-se en forma practicant disciplines escèniques com l’acrobàcia, portés acrobàtics, esgrima teatral i lluita escènica. La proposta, que s’adreça a tothom que vulgui gaudir de l’exercici físic d’una manera artística, anirà a càrrec de Javier Soler.

Una altra de les novetats és l’obertura d’un Segon nivell de Dansa Jazz. Ara hi haurà iniciació i intermig. El tema i continguts seran progressius. També s’ha obert una segona oferta de Plàstica en família 2. El taller  serà els divendres de 4.30 de la tarda a 8.30 del vespre, amb horari de 2, 3 o 4 hores a escollir. Es tracta de tallers de creació plàstica en família, on es pot projectar, compartir i crear les pròpies joguines, invents, fantasies i treballs plàstics. La proposta passa per aprendre les tècniques necessàries amb la tutoria d’un professor per tal de realitzar els projectes escollits.

A banda dels tallers esmentats, l’oferta d’arts plàstiques engloba tallers de Plàstica, Dibuix, Ceràmica, Escultura, Plàstica infantil, Dibuix de model al natural, Joieria, Gravat i estampació, Decoració en vidre/vitrofusió, Arts decoratives, Pintura amb tècniques aquoses, acrílic i oli i Tallers oberts. D’altra banda, l’àmbit de les arts escèniques contempla l’Aula de Teatre amb cursos d’Expressió dramàtica, Representació de contes, Teatre infantil i Teatre adults. L’Escola de Dansa ofereix cursos de Dansa creativa, Ballet, Jazz i Microgimnàstica.

Les inscripcions es poden fer recollint l’imprès d’inscripció a la recepció de l’Ateneu o bé baixant-se’l des d’aquesta adreça. Un cop omplert, s’haurà de presentar a la recepció de l’Ateneu, on el segellaran per, posteriorment, registrar-lo a l’OAC, un tràmit que si cal pot fer una persona diferent de l’alumne sense que calgui autorització explícita. El termini d’inscripció es tancarà quan els grups assoleixen el seu màxim d’alumnes.

Al curs que ara finalitza s’hi han inscrit un total de 480 alumnes a les diverses matèries que s’ofereixen en l’escola. La demanda és força alta, motiu pel qual cal formalitzar la inscripció amb prou antelació per poder disposar de plaça.

Switch to mobile version