Autor Política
6 Juny 2015 a 17:00

Teresa Forcades presenta la seva candidatura pel Procés Constituent del 27S

La seva candidatura és rupturista i d’esquerres

Cartell de l'acte // Imatge cedida pel Procés Constituent del Vallés Occidental

Cartell de l’acte // Imatge cedida pel Procés Constituent del Vallés Occidental

La Teresa Forcades ha fet pública la seva disponibilitat a encapçalar una candidatura de confluència, rupturista i d’esquerres al Parlament de Catalunya el proper 27S, com a garantia per impulsar un procés constituent que permeti assolir la República Catalana del 99%. Forcades farà l’acte de presentació demà diumenge 7 de juny a les 7:30 de la tarda a la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès.

En aquest sentit, des de les assemblees del Procés Constituent del Vallès Occidental, s’ha organitzat una trobada amb els adherits del Procés perquè sigui la pròpia Forcades qui exposi aquesta proposta de llista de confluència al Parlament de Catalunya.

Switch to mobile version