Autor Hockey patins
5 juny 2015 a 13:30

Els veterans del CH Ripollet buscaran la permanència

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Juguen avui per mantenir-se al grup A de la Lliga Catalana

hoquei patins

Imatge del web altorendimiento.com

Dia important pels veterans del CH Ripollet. L’equip vallesà es juga avui el ser o no ser l’any vinent al grup A de la Lliga Catalana de Veterans d’hoquei patins. El rival serà el CT Barcino B, que va ser el tercer classificat del grup B i que, al contrari que els ripolletencs, lluitaran per pujar de categoria i competir l’any vinent on són ara els seus rivals.

En la seva condició de 12è classificat del grup A el Ripollet jugarà per no baixar a la B. El partit entre vallesans i barcelonins serà el primer dels que es disputin avui a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt, a Les Franqueses del Vallès. A les 19 h obriran la fase final d’aquesta competició i un cop acabi arribarà el torn per les semifinals pel títol.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×