Autor Entitats
24 juliol 2015 a 14:00

Cerdanyola celebra la Fira de la Inclusió

3 Flares 3 Flares ×
Escoltar

L’esdeveniment serà el 18 d’octubre al Parc Xarau

Fira de la Inclusió // Imatge del web xarxanet

Fira de la Inclusió // Imatge del web xarxanet

La Fira de la Inclusió, una fira de serveis adreçada a les persones discapacitades, es farà el dia 18 d’octubre al Parc Xarau organitzada per l’Associació Funcional , l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i l’ortopèdia Inse.

La Fira de la Inclusió té com objectiu atendre les necessitats quotidianes de les persones afectades per discapacitats funcionals que van més enllà del 65% de les seves capacitats.

L’organització ha explicat aquest iniciativa en el marc de la Comissió de Treball de l’Àmbit de la Discapacitat del Consell Municipal de Promoció Social i de la Salut, destacant que la fira serà un espai expositor on empreses proveïdores puguin mostrar el que fan, com adaptar cotxes, habitatges, llocs de treballs, entre d’altres.

La Fira també comptarà amb activitats com xerrades, actuacions o altres propostes dissenyades perquè el públic assistent gaudeixi d’una jornada completa.

La reunió la va presidir el regidor de Serveis Socials, Iván González, i va explicar que la seva intenció és escoltar molt a les integrants del grup de treball, qualificant els temes que s’hi tracten com a molt transversals. També va destacar l’important teixit associatiu de l’àmbit de la discapacitat i l’existència de moltes necessitats a cobrir. Va agrair la feina a les associacions afegint que des de l’Ajuntament es vol treballar conjuntament.

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×