Autor Societat
28 juliol 2015 a 17:00

El Ple de Montcada i Reixac desestima el recurs presentat per l’Ajuntament de la Llagosta sobre el trasllat de Valentine

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar
Valentine // Imatge de l'Ajuntament de Montcada i Reixac

Valentine // Imatge de l’Ajuntament de Montcada i Reixac

El Ple de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, celebrat el passat 23 de juliol, va aprovar desestimar el recurs de reposició presentat per l’Ajuntament de la Llagosta contra l’acord del Ple de Montcada i Reixac de no admetre les revisió d’ofici dels actes dictats a l’empresa Valentine amb motiu del seu trasllat a Can Milans.

L’Ajuntament hauria de pagar unes elevades indemnitzacions a Valentine argumentava el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez. El consistori està treballant en una proposta per reordenar el sector limítrof entre la Llagosta i Montcada i Reixac amb la creació d’un corredor verd al voltant de la riera Seca. Aquest projecte es portaria al Ple la propera tardor.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac es mostra obert al diàleg amb el municipi del Vallès Oriental per consensuar una solució a la situació actual, que es va iniciar al 2003 amb la de la modificació del Pla General Metropolità per traslladar Valentine a uns terrenys de Can Milans, que van passar de zona verda a industrial a canvi d’una altra permuta a la inversa a un sector de Can Cuiàs.

Aquesta operació va rebre el suport de la Generalitat, però l’Ajuntament de la Llagosta la va desaprovar i la va portar als tribunals. L’any 2.009 el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya li va donar la raó amb una sentència que declarava nul el nou planejament en considerar que va beneficiar interessos particulars.

2 Flares Twitter 1 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×