Autor Cultura
9 Juliol 2015 a 17:00

El Poblat de Ca n’Oliver celebrarà una jornada de portes obertes

Permetrà veure in situ la campanya d’excavacions

Excavacions arqueològiques al Poblat de Ca n'Oliver // Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Excavacions arqueològiques al Poblat de Ca n’Oliver // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

El proper 16 de juliol es realitzarà una jornada de portes obertes al Poblat de Ca n’Oliver per veure in situ la campanya d’excavacions d’aquest estiu. Es durà a terme de 10 a 14 i de 17 a 19h.

Aquesta activitat es fa en el marc de l’exposició ‘Abans de l’Alba’, una mostra concebuda amb l’interès de donar a conèixer la vinculació entre els treballs de recuperació del patrimoni històric i l’expansió de les infraestructures i equipaments que avui configuren el Parc de l’Alba.

10 estudiants d’arqueologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la de Barcelona i 4 arqueòlegs professionals van iniciar el passat 24 de juny una nova campanya d’excavacions arqueològiques al jaciment ibèric de Ca n’Oliver.

Tot aprofitant la coincidència de l’exposició “Abans de l’Alba” amb els treballs arqueòlogics que es porten a terme, per primera vegada s’obren les excavacions a totes aquelles persones interessades, que podran veure directe com es desenvolupen els treballs arqueològics i escoltar les explicacions dels arqueòlegs.

Es tracta d’una activitat gratuïta i sense inscripció prèvia.

Switch to mobile version