Autor Cultura
6 Juliol 2015 a 17:00

Els museus no tanquen aquest estiu

Les col·leccions i exposicions són una bona proposta per visitar

Museus // Imatge cedida per l'Ajuntament

Museus // Imatge cedida per l’Ajuntament

Durant els mesos de juliol i agost els museus de la ciutat ofereixen diferents possibilitats per gaudir-los, redescobrint-los, o bé esdevenint centres d’interès per als amics i familiars que els visiten a qui pot interessar el patrimoni de la ciutat.

La seu del Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver no tanca en tot l’estiu. Cada segon diumenge de mes a les 12h es farà una visita guiada gratuïta amb l’entrada a l’exposició permanent Cerdanyola, terra d’ibers. A més, els dijous i els dissabtes a les 18.30h es farà una visita guiada gratuïta a l’exposició temporal Abans de l’Alba.

També el segon diumenge de juliol a l’església Vella de Sant Martí estarà oberta al públic de 10.30 a 13.30 i el tercer diumenge l’església de Sant Iscle de 10 a 14h. En els dos llocs es fa una visita guiada gratuïta a les 12h. A l’agost romandran tancades.

Switch to mobile version