Autor Societat
3 Juliol 2015 a 17:00

La 28a edició dels Premis Pimes segueixen apostant per la solidaritat amb els emprenedors

PIMEC ha aportat el seu granet de sorra amb el projecte Emppersona

[wzslider info=”true”]

El sopar dels Premis Pimes d’enguay , que celebren el seu 28a aniversari, ha estat presidit pel Molt Honorable Senyor Artur Mas, president de la Generalitat. Aquests premis van començar el 1987 com reconeixement a la contribució anónima dels petits i mitjans empresaros catalans al desenvolupament econòmic i social del nostre país.

PIMEC ha entrat a formar part del grup d’entitas promotores del saló Bizbarcelona aportant-hi noves àrees i reforçant els seus continguts adreçats a les micro, petites i mitjanes empreses amb l’objectiu de donar suport al teixit productiu i als emprenedors i de dinamitzar l’economia del páis.

PIMEC destianarà la quota íntegra del sopar que abonen els assistents al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que ajuda l’empresariat que afronta serioses dificultats en el seu negoci o que s’ha quedat sense activitat. Aquest programa els proporciona suport personal i professional mitjançant orientació, assistència i assessorament per tal que reforcin la seva confiança personal davant l’adversitat, recuperin el seu talent i obtinguin una segona oportunitat. Així la persona troba un suport en la Fundació PIMEC per  adaptar-se a les situacions adverses.

El projecte Ben Fet! , iniciativa de la patronal perquè l’empresa catalana i, per tant, el producte i servei català tinguin una excel·lent reputació a nivell nacional i internacional, será un any més present en el sopar solidari. Diverses empreses catalanes com Alemany, Alqvimia, Ato, Casa Amella, Casa Tió, Caviaroli, Damm, Gremi de Pastissers, Neules Sant Tirs i Torrons Vicens obsequiaran els assistents del sopar amb alguns dels seus productes ben fets.

Els Premis Pimes están oberts a totes les petites i mitjanes empreses de Catalunya i els únics requisits per presentar-s¡hi són tenir menys de 250 treballadors i no facturar més de 50 milions d’euros. Les candidatures s’han presentat fins al dia 22 de maig, i un Jurat format per destacades personalitats del món polític, financer, econòmic i periodístic ha decidit de forma objectiva quines són les empreses guardonades mitjançant criteris empresarials segons cada categoria. Aquest any s’han presentat 68 candidatures provinents de 59 empreses.

Els guardonats en aquests premis lliurats al Salo 2 de la Fira de Barcelona han estat: Premi al millor treball peeriodístic en temes empresarials, Valor Afegit de TV3, en segon lloc Reconeixement en el Comerç, Collita Pròpia de TV3, Premi a la Diplomàcia Empresarial Catalana, Moritz, pel que fa al premi Col·laboració Empresa-Formació Professional ha estat per la Consellera d’Ensenyament i Conseller d’Empresa i Ocupació, el premi Fundació PIMEC als valors d’empresa, La Granja.

També hi hagut la categoría de Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial per l’empresa Llagurt. Premi al Comerç Competitiu per Moniberic, el Premi a la Microempresa més competitiva per Manufactures ARPE, el Premi a la Petita Empresa més competitiva per Solid Engineering i, per últim, Premi a la Mitjana Empresa més competitiva, Torrons Vicens.

Switch to mobile version