Autor Societat
29 juliol 2015 a 14:00

L’Ajuntament de Badia es reuneix amb els veïns de la zona de l’avinguda de la Mediterrània

3 Flares 3 Flares ×
Escoltar

L’objectiu era donar resposta als dubtes sorgits

Pipican // Imatge cedida per l'Ajuntament de Badia del Vallès

Pipican // Imatge cedida per l’Ajuntament de Badia del Vallès

El passat dia 23 va tenir lloc una reunió amb els veïns i les veïnes de la zona per les obres de millora de l’entorn i pavimentació del pàrquing de l’avinguda de la Mediterrània 9-21. L’objectiu de la reunió era donar resposta als dubtes sorgits i alhora explicar el projecte que s’ha de dur a terme.

Les actuacions previstes a la zona són l’adequació d’un nou parc infantil amb la proposta per part dels veïns de col·locar-hi gronxadors adaptats perquè puguin fer-ne ús tant els infants més petits com aquells que presentin diversitat funcional, la plantació d’arbres a la zona del parc i la col·locació de papereres en tota la zona.

D’altra banda es preveu la construcció i manteniment d’un pipicàn. En aquest sentit, sis mesos després de la finalització d’aquesta actuació es mantindrà una reunió de valoració amb els veïns i veïnes.

Aquestes tasques es preveu que comencin la segona quinzena de setembre i està previst que durin dos mesos amb la possibilitat d’un tercer.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×