Autor Cinema, teatre i televisió
31 juliol 2015 a 16:00

Ted 2

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

2015_ted_2_movie-3840x2160-1Aquesta setmana arriba als cinemes la nova comèdia de l’osset de peluix Ted 2. També arriba a les cartelleres la pel·lícula El Secreto de Adaline, amb Harrison Ford. Des de Bèlgica arriba pels més petits la pel·lícula de dibuixos La Casa Mágica i des de França arriben dues comèdies, Unos dias para recordar i Tres hermanos, una herencia. La última estrena,que arriba des dels Estats Units, és un thriller de terror, La Horca

TED 2

COMÈDIA. Dirigida: Seth Macfarlane. Repartiment: Amanda Seyfried, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Seth MacFarlane

John Bennet i Ted fa temps que són amics i la seva amistat està marcada per la promesa de no separa-se mai. De nou, les dones i el temps els intentaran separar, però ningú pot amb ells. Junts es passen els ides fumant porros, parlant de dones i de la vida.

EL SECRETO DE ADALINE

ROMANÇ- FANTÀSTIC. Dirigida: Lee Toland Krieger. Repartiment: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn, Kathy Baker, Amanda Crew, Richard Harmon, Anjali Jay, Lynda Boyd, Peter J. Gray, Lane Edwards, Alison Wandzura, Aaron Craven, Jane Craven

Adaline Bowman neix a principis del segle XX pero després d’un acicdent adquireix als 29 anys l’eterna juventud. Amb el temps i desprésde 8 dècades coneix a Ellis Jones. Valdrà la pena perdre la immortalitat per ell?

LA CASA MÁGICA

ANIMACIÓ. Dirigida: Ben Stassen, Jeremy Degruson. Repartiment: Grant George

Un gatet abandonat busca refugi durant un dia de tempesta. Arriba a la casa d’un mag, plena d’autòmates i artefactes estranys. El mag el rep ràpidament, però no tothom de la casa ho farà, i l’intentaran fer fora. Tot es complica quan el mag es posa malalt i el seu nebot vol vendre la casa.

UNOS DIAS PARA RECORDAR

COMÈDIA. Dirigida: Jean Becker. Repartiment: Gérard Lanvin, Fred Testot, Jean-Pierre Darroussin, Claudia Tagbo, Phillipe Rebbot, Louis-Do de Lencquesaing, Isabelle Candelier, Maurane

Pierre ha de passar qutre setmanes  a l’hospital després de caure al Sena. Allà no para de rebre les visites d’amics, familiars, etc… Amb molt de temps per pensar, Pierre començarà uuna nova vida.

 

TRES HERMANOS, UNA HERENCIA

COMÈDIA. Dirigida: Didier Bourdon, Bernard Campan, Pascal Légitimus. Repartiment: Didier Bourdon, Bernard Campan, Pascal Légitimus, Sofia Lesaffre, Antoine du Merle, Christian Hecq, Daniel Russo, Vivienne Vernes, Isabelle Coulombe, Mathilde Vitry, Mona Walravens, Fatima Adoum

Anys després de la mort de la seva mare, tres germans es retroben. Els tres es troben en una etapa difícil de la vida: un és actor fracassat, l’altre viu d’una dona de seixanta anys i l’altre es fa passar per professor de filosofia quan en veritat és un venedor de joguets.

LA HORCA

THRILLER-TERROR. Dirigida:  Chris Lofing, Travis Cluff. Repartiment: Cassidy Gifford, Pfeifer Brown, Ryan Shoos, Reese Mishler, Alexis Schneider, Donna Robinson, Price T. Morgan, Mackie Burt

Després de 220 anys del terrible accident que va passar a l’obra de tetare, els estudiants de l’escola volen tornar a interpretar l’obra per commemorar l’aniversaru de la tragèdia, però…..

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×