Autor Motor
10 juliol 2015 a 09:00

Un cap de setmana intens a les 24 Hores de Motociclisme al Circuit de Catalunya

3 Flares 3 Flares ×
Escoltar

Demà a les 15.00 començarà la cursa fins diumenge

24 Hores de Motociclisme // Imatge del web de Flickr

24 Hores de Motociclisme // Imatge del web de Flickr

Arrenca la 21ª edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya, en un cap de setmana intens on la resistència serà absoluta. Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme donaran inici  oficialment avui a les 16.30h els entrenaments lliures. L’ordre de la graella de sortida es definirà durant els entrenaments qualificatius, de 18.00 a 20.30h. Una cinquantena d’equips i 196 pilots prendran part a la prova.

Estan dividits en quatre sessions per a cadascun dels pilots que formen l’equip i per a classificar-se per la cursa, cada pilot haurà de marcar un temps de qualificació que no podrà excedir de 2’06’’999 per a les categories Superstock 1000, EWC, i Open Superbikes i de 2’09’’999 per a la classe Superstock 600, en pista seca. Aquesta primera jornada acabarà amb els entrenaments nocturns, de 22.00 a 23.30h, on els equips tindran l’oportunitat de rodar sota la llum artificial del Circuit de Barcelona-Catalunya, unes condicions que els pilots es trobaran durant gairebé un terç de la cursa.

Demà a les 15.00h arrencaran les 24 Hores, amb sortida en forma d’espiga, en el sentit de les agulles del rellotge i sobre el traçat GP FIM del Circuit de Barcelona-Catalunya de 4.727 metres. Abans els equips hauran participat en el warm up, de 13.00 a 13.30h. Diumenge, a les 15.00h, es coneixerà el vencedor de la 21a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme.

A més de la cursa, demà de 12 a 12.45h, els espectadors podran visitar el pit-plane. Els aficionats podran apropar-se encara més a l’ambient de la resistència i veure l’activitat dels equips i dels pilots unes hores abans que arrenqui la cursa. També, el pàdoc acollirà els projectes de motos elèctriques urbanes de la Barcelona Smart Moto Challenge, desenvolupats per estudiants d’Escoles d’Enginyeria i Disseny.

L’entrada per assistir a la carrera és gratuïta per a tots els espectadors així com també al pàdoc es podrà accedir lliurement per a què tots els aficionats puguin apropar-se a l’ambient que es viu durant un exigent cursa de resistència com la del Circuit.

L’accés al circuit serà per l’Accés Principal. El públic assistent podrà seguir les 24 Hores des de les Tribunes I,H, G i Principal, i estacionar els seus vehicles als pàrquings interiors del Circuit: In4 i In3, aquest últim amb una zona exclusiva per a l’aparcament de motos.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×