Autor Societat
6 Juliol 2015 a 18:00

XVIII Assemblea General Ordinària de l’AMIC

L’acte es va celebrar a Calella de Palafrugell el passat divendres

DCIM102MEDIA

Una seixantena d’editors dels mitjans que integren l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació va acomiadar després de sis anys al capdavant de l’Associació al fins ara president de l’AMIC, Alfons Udina i agafà el relleu el santcugatenc  Ramon Grau, primer president de l’Associació al 1997, ja que presidia l’única candidatura que es va presentar.

L’AMIC que aglutina més de 230 mitjans entre digitals i paper, la majoria locals i comarcals, s’ha situat com “el col·lectiu que representa el número de publicacions i empreses editores més gran de mitjans que hi ha al país” va afirmar Ramon Grau en el seu discurs. Una força que vol aprofitar per convertir l’Associació en “la patronal de la premsa de proximitat a Catalunya”

L’Assemblea, va aprovar l’estat de comptes del 2014, i  dels pressupostos pel 2015 que arriben gairebé a 1 milió d’euros.

Al dinar, van assistir-hi l’alcalde de Palafrugell i el Secretari General de Comunicació Sr Joan Martí que, juntament amb els Senyors Udina i Grau van adresar  unes paraules als editor assistents a l’Assemblea esperonant-los a  seguir endavant  en aquest periodisme de proximitat  que s’està convertint  en un mitjà d’informació cada dia més fiable segons els lectors

A la cloenda de l’Assemblea es van lliurar els diplomes a les capçaleres de l’Associació que celebraven el seu 5è, 10è i 30è aniversari i es van entregar uns obsequis als membres que deixaven la junta i un pin d’or com a reconeixement a la feina feta a l’expresident Alfons Udina. Lliurament premi de recerca en nous models de negoci per a periodisme de proximitat Durant l’Assemblea es va fer públic el nom de la guanyadora del premi de recerca en nous models de negoci per a periodisme de proximitat que ha organitzat l’AMIC juntament amb la Xarxa Vives d’Universitats i ha patrocinat el Banc Sabadell. Carmina Crusafon, professora de l’UAB ha estat la guardonada amb: “10 claus per una fórmula més eficient a partir de l’anàlisi de la innovació digital i internacional”

Switch to mobile version