Autor La recepta
9 Agost 2015 a 13:00

Allipebre de conill

allipebre_de_conill01

Ingredients:

  • 1 – Conill trossejat
  • 1/2 kg – Patates esbocinades
  • 400 g – Mongetes bullides
  • Oli
  • Pebre
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: – 4 nyores
  • 5 grans – All
  • 10 – Ametlles
  • 2 llesquetes – Pa fregit

Preparació:

Escaldeu les nyores i reserveu l’aigua i la polpa.
En una cassola fregiu el conill salpebrat i reserveu-lo.
Al mateix oli calent, afegiu-hi la picada deixatada amb l’aigua d’escaldar les nyores. Quan bulli afegi-hi el conill i deixeu-ho coure tot junt.
A mitja cocció afegiu-hi les patates i quan siguin quasi cuites, les mongetes.
Poseu-ho a punt de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt uns minuts.

Font: Corpus Culinari Català

Switch to mobile version