Autor La recepta
15 Agost 2015 a 12:00

Allipebre de rap

allipebre-de-rap-0101

Ingredients:
• 1 kg – Rap
• una molla – Pa xop de vi negre
• Oli
• Sal
• Aigua
• Per fer la picada: – 1 grapat d’ametlles
• 3 grans – All
• 1/2 culleradeta – Pebre vermell
• Julivert
• uns brins – Safrà
Preparació:
Fregiu la picada en una cassola amb oli.
Afegiu-hi la molla de pa i remeneu-ho.
Una vegada estigui ben sofregit afegiu-hi aigua i quan bulli poseu-hi el peix trossejat i salat.

Variacions.
S’hi pot posar també pebrot vermell o pebrot verd frescos.
La picada es pot fer amb pebrot vermell sec, nyora o pebrot del romesco en comptes de pebre vermell.
Es pot pot afegir bitxo o pesteta a la picada.
Es pot afegir tomàquet a la picada.
S’hi poden afegir patates.
Es pot afegir una pera a la salsa.
Font: Corpus Culinari Català

Switch to mobile version