Autor Cinema, teatre i televisió
26 Agost 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 26, dijous 27 i divendres 28

Intocable

Intocable

Dimecres

TV3

A les 21:56h cine amb No és tan fàcil

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Nancy Meyers i amb la interpretació de Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin

Jane, mare de tres fills ja majors, és propietària d’un restaurant-pastisseria a Santa Bàrbara. Malgrat estar divorciada des de fa anys, manté una bona relació amb el seu exmarit Jake. Però, com Jake està casat, Jane es converteix de sobte en “l’altra”. I d’aquest garbull no podrà lliurar-se ni tan sols Adam, un arquitecte contractat per renovar la cuina de Jane.

TVE

A les 22:30h cine amb El diablo viste de Prada

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de David Frankel i amb la interpretació de Meryl Streep, Anne Hathaway, Stanley Tucci

Una ingènua jove arriba a Nova York i aconsegueix una ocupació com a assistent d’una de les més importants editores de la ciutat, la despietada i cínica Miranda Priestly. La jove Andy Sachs mai ha llegit una revista, no coneix la indústria de la moda i no sap qui és Miranda ni es deixa enganyar per les aparences d’aquest diable amb faldilles que vesteix un vestit jaqueta de Prada (exclusiu, per descomptat), calça uns Manolo Blahnik i sempre llueix un mocador blanc de Hermès.

La 2

A les 21:55h cine amb El diputado

Estrenada l’any 1978 sota la direcció de Eloy de la Iglesia i amb la interpretació de José Sacristán, María Luisa San José

Un partit polític ultradretà descobreix les tendències homosexuals d’un diputat d’esquerres, i decideix posar-li un parany per acabar amb la seva vida política.

————————————————

Dijous

Antena 3

A les 22:40h cine amb Sucedió en Manhattan

Estrenada l’any 2002 sota la direcció de Wayne Wang i amb la interpretació de Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Tyler Posey

Marisa és una mare soltera treballadora, intel·ligent i decidida, que somia amb aconseguir una vida millor.

TVE

A les 22:30h cine amb Noche loca

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Shawn Levy i amb la interpretació de Steve Carell, Tina Fey i Mark Wahlberg

Phil i Claire Foster són una parella que ha estat casada diversos anys. Els seus dies consisteixen a cuidar dels seus fills i anar a treballar i tornar a casa i anar al llit. Però troben temps per tenir una cita nocturna i sortir al carrer per passar algun temps junts. Quan una altra parella que coneixen anuncia que s’estan separant per culpa de la rutina, Phil sent que a ell i a Claire podria succeir-los el mateix. Així que quan arriba la nit de la cita Phil decideix fer alguna cosa diferent…

La 2

A les 21:55h cine amb La noche más hermosa

Estrenada l’any 1984 sota la direcció de Manuel Gutiérrez Aragón i amb la interpretació de José Sacristán, Fernando Fernán Gómez, Bibi Andersen

En un canal televisiu s’ha retardat l’enregistrament de “La nit de Don Joan” i els tècnics amenacen amb anar a la vaga. L’amant de Federico, el director de la cadena, li pregunta a aquest què pensaria si la seva dona tingués un amant. I en tornar a casa, Federico es troba a la seva dona Elena abstreta, com si estigués enamorada.

Telecinco

A les 22:40h cine amb La bella y la bestia

Estrenada l’any 2014 sota la direcció de Fabrizio Costa i amb la interpretació de Léa Bosco, Giusy Buscemi i Jaime Olías

Bella Dubois, filla d’un mercader, es veu obligada a treballar com criada en la mansió del príncep León per saldar un deute familiar. Entre ells sorgirà un amor que haurà de superar contínues amenaces.

———————————————-

Divendres

TV3

A les 21:55h cine amb Intocable

Estrenada l’any 2011 sota la direcció d’Olivier Nakache i Eric Toledano i amb la interpretació de François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny

Philippe, un aristòcrata milionari que s’ha quedat tetraplègic a causa d’un accident de parapent, contracta com a cuidador a domicili a Driss, un immigrant d’un barri marginal recentment sortit de la presó. Encara que, a primera vista, no sembla la persona més indicada, els dos acaben aconseguint que convisquin Vivaldi i Earth Wind and Fire, l’eloqüència i la hilaritat, els vestits d’etiqueta i el xandall. Dos mons enfrontats que, a poc a poc, congenien fins a forjar una amistat tan absurda, divertida i sòlida com a inesperada, una relació única en la seva espècie de la qual salten espurnes.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version