Autor Cinema, teatre i televisió
31 agost 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

5 Flares 5 Flares ×
Escoltar

Dilluns 31 d’agost i dimarts 1 de setembre

The Glades (sèrie)

The Glades (sèrie)

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Carta Blanca

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Peter Farrelly i Bobby Farrelly i amb la interpretació de Owen Wilson, Jason Sudeikis i Jenna Fischer

Dos amics lamenten que el matrimoni els hagi arruïnat tota possibilitat de diversió, especialment en el que al sexe es refereix; les seves esposes decideixen llavors concedir-los un cap de setmana lliure, un parèntesi de llibertat, en el qual podran extralimitar-se tot el que vulguin, sense remordiments ni explicacions.

La 2

A les 21:50h cine amb Nada

Estrenada l’any 1947 sota la direcció de Edgar Neville i amb la interpretació de Conchita Montes, Tomás Blanco, María Denis i Fosco Giachetti

Quan Andrea es muda a Barcelona per estudiar a la universitat, ha de suportar les nombroses disputes dels familiars amb els quals viu a casa de la seva àvia. Només el seu fort caràcter li permetrà aguantar la situació.

———————————————

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h s’estrena The Glades

Sèrie estrenada als Estats Units i creada per Clifton Campbell. Està protagonitzada per Matt Passmore, Kiele Sánchez i Carlos Gómez

Després de ser acusat de ser l’amant de la dona del seu capità, un detectiu de Chicago és traslladat al Departament de Policia de Florida (FDLE). Tot fa suposar que la seva nova vida serà molt més tranquil·la, però les coses sempre són més complicades del que un s’imagina.

Antena 3

A les 22:40h cine amb El fuego de la venganza

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de Tony Scott i amb la interpretació de Denzel Washington, Dakota Fanning i Christopher Walken

Mèxic D.F. Un agent del govern decebut amb la seva vida, accepta a contracor un treball que consisteix a protegir a una nena els pares de la qual han rebut amenaces de segrest. Quan la nena és segrestada, la seva ràbia es deslligarà contra els responsables.

La 2

A les 21:55h cine amb Calle Mayor

Estrenada l’any 1956 sota la direcció de Juan Antonio Bardem i amb la interpretació de Betsy Blair, José Suárez, Manuel Alexandre

En una petita localitat de províncies, la majoria dels seus habitants viuen atrapats en els seus costums i tradicions. Isabel, que acaba de complir 35 anys, i lamenta la seva destinació de soltera. Juan i els seus amics, que combaten el fastig discorrent bromes pesades, faran creure a Isabel que Juan, enamorat, es va a casar amb ella.

Cristina Nocete

@crisnocete

5 Flares Twitter 2 Facebook 2 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×