Autor Economia
28 Agost 2015 a 10:00

Banc Sabadell obra un oficina de representació a Lima

Amb aquesta acció consolida la diversificació internacional

Jaume Guardiola // Imatge cedida pel Banc Sabadell

Jaume Guardiola // Imatge cedida pel Banc Sabadell

Banc Sabadell ha obert una altra oficina de representació, aquesta vegada a Lima (Perú). L’objectiu és de participar en el finançament dels principals grups empresarials i dels principals projectes d’infraestructures i energia aprofitant l’impuls d’una economia amb un gran potencial de creixement com és la peruana. L’obertura del mercat local i la inversió estrangera al país estan afavorint la seva diversificació econòmica i ofereixen oportunitats per millorar infraestructures, energia, telecomunicacions i turisme, entre altres sectors.

Banc Sabadell consolida amb aquesta nova oficina de representació una acció més en la seva voluntat de diversificació internacional, un dels pilars del pla estratègic TRIple 2014-2016: Transformació, Rendibilitat i Internacionalització. A Lima, com a la resta d’oficines de representació, s’oferiran addicionalment serveis d’acompanyament a empreses clientes del grup Sabadell interessades a actuar en aquest país.

L’equip de Banc Sabadell al Perú tindrà el suport de l’estructura global i l’experiència del grup, que aporta especialització en solucions financeres per a empreses i per al finançament  de projectes d’infraestructures, energia i turisme. Un altre dels objectius de l’oficina serà finançar les activitats de comerç exterior, afavorint la importació i exportació entre el Perú i l’Amèrica Llatina, els Estats Units i Europa.

L’oficina s’ubicarà a l’edifici Umayuq, situat a l’avinguda Víctor Andrés Belaunde, al districte de San Isidro. El seu responsable serà Juan Ignacio de la Vega, amb una experiència de 16 anys a l’Amèrica Llatina. De la Vega ha treballat en països com Guatemala i l’Equador i, durant els últims set anys, ha desenvolupat la seva carrera professional al Perú.

La xarxa d’oficines de representació i oficines a l’estranger del grup Sabadell, així com les activitats de Banca Corporativa Global, es coordinen des de la Direcció d’Amèrica & Global Corporate Banking, que pilota Fernández Pérez-Hickman, director general del grup Sabadell.  Actualment, el volum de negoci de Sabadell a Amèrica supera els 16.000 milions de dòlars.

Switch to mobile version