Autor Política
31 agost 2015 a 11:30

Buenaño és nomenat coordinador provincial de la campaña d’Albiol

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

El PP de Cerdanyola renova l’executiva local

Manuel Buenaño, president del PP confirma ahir que no optarà a la reelecció

Manuel Buenaño, president del PP // Foto: Judit Josa

El president del Partit Popular de Cerdanyola, Manuel Buenaño ha estat nomenat coordinador general a nivell provincial de la campanya del candidat Xavier García Albiol per a les properes eleccions autonòmiques que es celebraran el proper 27 de setembre. Buenaño formarà part de la candidatura com a primer suplent, un lloc honorífic que es reserva sempre per al secretari general provincial.

Buenaño ha comentat sobre el candidat del PPC que “Albiol té les idees molt clares i ho ha demostrat durant aquest mes d’agost, en ser el candidat més proper, recorrent en un mes les quatre províncies de Catalunya i parlant directament amb els ciutadans“.

El president del PP Cerdanyola ha assenyalat que “faré tot el possible perquè Albiol torni a Cerdanyola abans del 27 de setembre, realitzant un acte públic i obert per a tots aquells ciutadans que es vulguin apropar a ell i realitzant les preguntes que vegin oportunes. Volem substituir en aquesta campanya el típic míting per actes oberts i on participin els ciutadans que es vulguin apropar “.

D’altra banda, Buenaño inicia el curs polític renovant íntegrament l’executiva local. “El canvi de l’executiva era necessària per agafar de nou impuls i il·lusió de cara a les pròximes cites electorals que estan cridades a ser les més importants en els gairebé 40 anys de democràcia” ha assenyalat Buenaño, qui ha agraït a les persones que fins ara han format part d l’executiva i que a partir d’ara no seguiran en el màxim òrgan de direcció el treball realitzat durant tots aquests anys.

La nova executiva de la formació estarà formada per:

President: Manuel Buenaño García

Secretari General: Francisco Corrderas Tristell

Vicesecretari General: Javier Serrano Balaguer

Portaveu: Jaume Galitó Arenós

Coordinadora: Ingrid Doña Gutiérrez

Responsable d’acció política: Rosendo Calet Romero

Responsable de les entitats locals: Fulgencio Yeste Secaduras

Tresorera: Francisca Carranza García 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×