Autor Economia
31 agost 2015 a 14:00

CaixaBank Pay, la nova aplicació per pagaments amb mòbil

4 Flares 4 Flares ×
Escoltar

Més endavant ampliarà l’oferta amb el pagament per a m-commerce

CaixaBank Pay // Imatge cediad per CaixaBank

CaixaBank Pay // Imatge cediad per CaixaBank

CaixaBank amplia la seva oferta de serveis de pagament per mòbil amb el llançament de CaixaBank Pay, una nova aplicació per a terminals de qualsevol operador mòbil amb NFC i sistema operatiu Android. L’entitat financera, presidida per Isidre Fainé i de la qual Gonzalo Gortázar n’és conseller delegat, estima que el servei té potencial perquè puguin utilitzar-ho més del 70% dels seus clients de banca mòbil.

La nova aplicació de pagament permet als clients descarregar les seves targetes Visa de CaixaBank en el mòbil i utilitzar el telèfon com si fos una targeta contactless per realitzar compres en qualsevol establiment comercial amb datàfon adaptat. Més del 70% dels comerços a Espanya ja operen amb aquesta tecnologia, el que suposa un parc de 600.000 datàfons. Així mateix, l’aplicació es podrà utilitzar en caixers adaptats a contactless.

L’app està basada en tecnologia HCE (Host Card Emulation), que fa possible descarregar targetes financeres en el mòbil de manera segura. D’aquesta forma, CaixaBank Pay facilita que qualsevol client amb targetes Visa de CaixaBank i telèfon Android pugui pagar amb el seu mòbil, independentment del seu operador de telecomunicacions. Els únics requisits tècnics són disposar del sistema operatiu Android 4.4 o superior i NFC.

Per a utilitzar el servei, l’usuari ha de descarregar primer l’aplicació CaixaBank Pay, gratuïta, tant a las Store de l’entitat com a Google Play. Seguidament, el client ha de descarregar la targeta al seu mòbil, per això cal seleccionar aquelles targetes que es desitja tenir al mòbil i escollir el seu nombre secret.

Per fer el pagament el client ha de comprovar que té la pantalla del mòbil activada i apropar-ho al datàfon. També es poden consultar els moviments i gestions de les compres realitzades.

CaixaBank Pay compta amb totes les garanties de seguretat i quan es realitzi un pagament el client rep una notificació avisant-li de l’operació.

4 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×