Autor Societat
1 agost 2015 a 12:00

El Govern destina 4,5 milions d’euros a actuacions de caràcter social

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar

També d’educació en el lleure, voluntariat i promoció de la cohesió social

Joves // Imatge del web Xarxanet.org

Joves // Imatge del web Xarxanet.org

El Govern ha acordat destinar 4.502.500 euros a les actuacions que sis entitats d’infants i joves desenvolupen en l’àmbit de l’educació en el lleure, el civisme, l’associacionisme, el reforç del voluntariat i la promoció de la cohesió social. Aquesta quantitat es distribuirà entre Escoltes Catalans, Esplais Catalans (Esplac), la Fundació Catalana de l’Esplai, els Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, la Fundació Pere Tarrés i la Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d’Esplai.

Els ajuts s’emmarquen en el desplegament de l’acord que les sis entitats beneficiàries i la Generalitat van subscriure el 2012 en relació amb l’educació en el lleure. En els darrers anys, els convenis anuals que regulen la concessió de les subvencions han permès, a més, incorporar el foment d’actuacions per combatre els efectes de la crisi en la infància i l’adolescència. Amb l’acord adoptat pel Govern es corrobora la voluntat de continuar aquesta col·laboració amb les entitats, mantenint el foment de les actuacions per combatre els efectes de la crisi.

2 Flares Twitter 1 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×