Autor Societat
20 Agost 2015 a 16:00

Els sindicats agraris preocupats pel preu de venda de la llet en cadenes de distribució

La Generalitat comprovarà que el producte no s’ofereix per sota del preu d’adquisició al proveïdor

Comercialització llet // Imatge del web de Flickr

Comercialització llet // Imatge del web de Flickr.

Els directors generals d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Girona, i d’Agricultura i Ramaderia, Alfons Vilarrasa, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), han traslladat al  director general de Comerç del Departament d’Empresa i Ocupació, Josep M. Recasens. la preocupació del sector lleter  davant  la possibilitat d’incompliment de la normativa de venda a pèrdua de la llet.

Diferents sindicats agraris han fet arribar al Departament d’Agricultura  la seva inquietud pel preu de venda de la llet en algunes cadenes de distribució. En la reunió s’ha acordat que el Departament d’Empresa i Ocupació  realitzarà diverses inspeccions en els punts de venda del producte. Es comprovarà que s’estigui complint la prohibició de venda a pèrdua en els termes previstos en la Llei 7/1996, d’ordenació del comerç minorista.

Per la seva banda, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació farà el seguiment dels resultats comparant-los amb els preus que perceben els ramaders en el moment de vendre la llet als proveïdors.

Switch to mobile version