Autor La recepta
3 Agost 2015 a 13:00

Fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada

fesols

Ingredients:

  • 600 g – Fesols de Santa Pau
  • 20 g de pastilla base – Agar-agar
  • 2 – Ous
  • 200 g – Farina
  • 25 g – Llevat
  • 400 g – Crema de llet
  • 1 – Botifarra de perol
  • 200 cc – Llet de vaca
  • 50 g – Formatge de Mas Farró
  • 50 cc – Aigua

Introducció:

Del restaurant Les Cols

Preparació:

Bulliu els fesols, escorreu-los i guardeu-ne l’aigua. Per 200 cc d’aigua de fesols, barregeu 20 g de pastilla base d’agar-agar: es deixa reposar enrotllat. Talleu-ho a daus petits.
Passeu els fesols a la termo-mix.
En un bol barregeu els fesols, els ous, la farina, el llevat i la crema de llet. Introduiu aquesta barreja en un biberó.
En una paella antiadherent feu sis rodelles de massa. Quan siguin una mica cuits poseu-hi a sobre una rodella de botifarra de perol i gireu-les.
Partiu el formatge de Mas Farró pel mig, premeu-lo a sobre la planxa de crom, retireu-lo i amb l’espàtula desenganxeu el formatge que ha quedat. Així aconseguireu els cruixents de formatge de Farró.
Per acabar, feu l’escuma de llet de vaca i de formatge Farró de la manera següent: en un ansat poseu llet, el formatge i l’aigua. Escalfeu-ho, sense que arribi a bullir. Després, bateu-ho fins que faci molta escuma.
Per emplatar disposeu en un bol els daus de gelatina d’aigua de fesols i, a sobre, una rodella (blini) de fesol i botifarra. Una cullerada d’escuma de llet de vaca i, per últim, el cruixent de formatge Mas Farró.

Font: Restaurant Les Cols

Switch to mobile version