Autor Cinema, teatre i televisió
2 Setembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 2, dijous 3 i divendres 4 de setembre

Batman Begins

Batman Begins

Dimecres

TV3

A les 21:57h cine amb Els seductors

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Pascal Chaumeil i amb la interpretació de Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier

Álex i la seva germana es dediquen a separar parelles. Des de Mònaco fins al Marroc, cap lloc està massa lluny i cap treball és massa difícil. Amb una taxa d’èxit del 100%, són els millors en el que fan. Per més immoral que pugui semblar la seva professió, ells tenen el seu propi codi d’honor: Regla nº1: no separar mai una parella estable. Regla nº2: no enamorar-se mai. Però quan un home els contracta perquè posin fi a la relació de la seva filla amb el seu nuvi, comencen a trencar les regles.

TVE

A les 22:30h cine amb Diario de una niñera

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Shari Springer Bermann i Robert Pulcini i amb la interpretació de Scarlett Johansson, Chris Evans, Paul Giamatti

Annie Braddock és una jove estudiant procedent d’una família d’un barri obrer de Nova Jersey que acaba treballant com a mainadera per a una acabalada família de Manhattan. La senyora de la casa obligarà a Annie a fer tot el que li mani. Per la seva banda la jove s’enamorarà d’un guapo veí

————————————–

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Batman Begins

Estrenada l’any 2005 sota la direcció de Christopher Nolan i amb la interpretació de Christian Bale, Liam Neeson, Katie Holmes i Cillian Murphy

Narra els orígens de la llegenda de Batman. Bruce Wayne viu obsessionat amb el record dels seus pares, morts a tirs en la seva presència. Turmentat pel dolor, marxa de Gotham i recorre el món fins que troba a un estrany personatge que l’ensinistra en totes les disciplines físiques i mentals que li serviran per combatre el Mal.

Podeu llegir la crítica a http://terrassainforma.com/2015/03/critica-cinematografica-batman-begins/

Antena 3

A les 22:40h cine amb Tres metros sobre el cielo

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Fernando González Molina i amb la interpretació de Mario Casa, María Valverde, Álvaro Cervantes

Dos joves de mons oposats es coneixen. Ella, la dolça Babi, és una noia de classe alta que viu en un entorn tan protegit com a poc excitant. Ell, Hugo, conegut com el dur “H”, és un noi impulsiu i irresponsable.

TVE

A les 22:30h cine amb Los padres de él

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de Jay Roach i amb la interpretació de Ben Stiller, Robert de Niro, Dustin Hoffman

Pam i Greg estan planejant les seves noces després que ell hagi aconseguit entrar en el cercle de confiança dels pares d’ella. Només queda un petit obstacle per superar: els futurs consogres deuen passar junts un cap de setmana. Tot sembla anar bé fins que Jack descobreix que el pare advocat i la mare doctora de Greg són en realitat un pare liberal que cuida de la casa i una terapeuta sexual per a la tercera edat.

La 2

A les 21:55h cine amb ¿Qué he hecho yo para merecer esto?

Estrenada l’any 1990 sota la direcció de Pedro Almodóvar i amb la interpretació de Verónica Forqué, Chus Lampreave

Gloria i el seu marit, un taxista, viuen al costat dels seus fills i la mare d’ella en un immoble ple de veïns. Gloria compagina les labors com a mestressa de casa amb el seu treball d’assistenta de neteja en altres domicilis. El matrimoni travessa una crisi com a conseqüència de l’amor que el marit sent per una alemanya per la qual va treballar de xofer a Berlín quinze anys abans. A més, la protagonista es troba enganxada a les amfetamines i el fet que en la farmàcia les hi neguin, deslligarà la seva ira definitivament.

Cuatro

A les 22:35h cine amb El último rey de Escocia

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Kevin Macdonald i amb la interpretació de Forest Whitaker, James McAvoy

A principis dels anys 70, Nicholas Garrigan, un jove i idealista doctor escocès, arriba a Uganda per treballar en un hospital rural. Una vegada allí, es troba amb el nou president, Idi Amin, que promet una edat daurada per a la nació africana, qui li ofereix un càrrec d’importància en el ministeri nacional de salut com un dels seus consellers més propers. No obstant això amb el pas dels anys, Garrigan percep la conducta creixentment erràtica de Amin que creix més enllà d’una por legítima a ser assassinat fins a convertir-li en un assassí infame que està conduint a Uganda a una sagnant ruïna.

————————————–

Divendres

TV3

A les 21:55h cine amb La reina

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Stephen Frears i amb la interpretació de Helen Mirren, James Cromwell i Michael Sheen

Relat dels successos polítics esdevinguts després de la mort de la princesa Diana. Se centra sobretot en les converses que van mantenir la Reina Isabel i el Primer Ministre Tony Blair per arribar a un acord sobre la petició popular que se celebrés un duel nacional.

Antena 3

A les 22:10h cine amb Ejecución Inminente

Estrenada l’any 1999 sota la direcció de Clint Eastwood i amb la interpretació de Clint Eastwood, Isaiah Washington, James Woods

Steve Everett és un periodista de recerca que té seriosos problemes: és un alcohòlic que porta només dos mesos sense beure, però és, sobretot, un faldiller. El seu estil de vida no només l’ha desprestigiat professionalment, sinó que a més ha arruïnat el seu matrimoni.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version