Autor Cinema, teatre i televisió
16 Setembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 16, dijous 17 i divendres 18 de setembre

Tu cara me suena

Tu cara me suena

Dimecres

La 2

A les 21:55h cine amb No profanar el sueño de los muertos

Estrenada l’any 1974 sota la direcció de Jorge Grau i amb la interpretació de Arthur Kennedy, Cristina Galbó i Jeannine Mestre

Els cadàvers d’una morgue anglesa propera a una abadia de Manchester tornen a la vida a causa d’un experiment del govern que utilitza ultrasons per combatre la contaminació. Però l’experiment aconsegueix també que els insectes de la zona embogeixin i es devorin uns a uns altres. Al mateix temps, els morts surten de les seves tombes amb gana i set de venjança.

————————————————–

Dijous

TV3

A les 22:40h cine amb Ismael

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de Marcelo Piñeyro i amb la interpretació de Mario Casas, Larsson do Amaral, Belén Rueda i Ella Kweku

Ismael Tchou, un nen mulat de 8 anys, s’escapoleix en l’AVE rumb a Barcelona per conèixer al seu pare. La seva única pista és l’adreça d’un apartament, escrita en el remitent d’una carta dirigida a la seva mare. Quan troba l’edifici, a l’apartament només està Nora, una elegant dona d’uns 50 anys.

La Sexta

A les 22:30h cine amb Origen

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Christopher Nolan i amb la interpretació de Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page

Dom Cobb és un expert en l’art d’apropiar-se, durant el somni, dels secrets del subconscient aliè. L’estranya habilitat de Cobb l’ha convertit en un home molt cotitzat al món de l’espionatge, però també l’ha condemnat a ser un fugitiu i, per tant, a renunciar a portar una vida normal.

—————————————————

Divendres

TV3

A les 22:35h cine amb The Town: Ciutat de lladres

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Ben Affleck i amb la interpretació de Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm i Jeremy Renner

Mentre planifica el seu proper cop, Doug MacRay, un atracador de bancs de Boston, ha d’esforçar-se per controlar els seus sentiments per Claire, la directora d’un dels bancs que va atracar. Al mateix temps, intenta esquivar a l’agent del FBI que li segueix els passos.

Antena 3

A les 22:10h s’estrena la tercera temporada de Tu cara me suena

En aquesta nova temporada del concurs més estrambòtic de la televisió els participants són: Ana Morgade, Falete, Silvia Abril, Pablo Puyol, Edu Soto, Ruth Lorenzo, Vicky Larraz, El Sevilla i Adrián Rodríguez.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version