Autor Noticies
30 setembre 2015 a 13:00

Arriba l’11a edició de l’Atrapallibres

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Un concurs per motivar la lectura entre els infants

AtrapallibresArriba l’11a edició de l’Atrapallibres, un concurs per motivar la lectura entre els infants participants que està organitzat en diferents categories.

La Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès convida a tots els infants d’entre 9 i 12 anys a participar en aquest premi literari infantil. Per poder participar han de tenir entre 9 i 12 anys, tenir ganes de convertir-se en membres d’un jurat literari i comprometre’s a llegir els tres llibres que opten al premi segons la seva edat i participar a les reunions.

La inscripció, que comporta el compromís de llegir-se les tres lectures triades per experts en literatura infantil i juvenil adreçades a l’edat de l’inscrit ( Hi ha una categoria de 9 anys, una de 10 i una tercera d’11 a 12 anys), es pot realitzar a la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès fins el 15 d’octubre del 2015. Un cop feta la lectura dels llibres s’han de puntuar amb 3, 2 i 1 sense donar la mateixa puntuació a dos llibres. Els inscrits es comprometen a participar a les dues reunions de seguiment que es faran a la Biblioteca per comentar els llibres i a assistir al lliurament de premis i tenir l’oportunitat de conèixer els autors dels llibres.

Calendari 

Es faran 3 reunions del jurat, en dates concretes acordades entre tots els participants:
1. Novembre 2015. Tots els participants, de totes les categories, es reuniran per conèixer-se i repartir els llibres.
2. Febrer 2016. Seguiment de les lectures.
3. Abril 2016. En dies diferents, es faran reunions per categories per comentar i donar la puntuació als llibres.
El 29 de maig del 2016 es farà públic el veredicte dels membres del Jurat.
El Juny del 2016 es procedirà al lliurament de premis

Vegeu els llibres seleccionats

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×