Autor La recepta
9 Setembre 2015 a 12:00

Cabrit rostit

cabrit_rostit

Ingredients:
  • 4 – Trossos de cabrit
  • 3 – Cebes
  • 2 – Tomàquets madurs tallats a quarts
  • 2 grans – All sense pelar
  • 1 copa – Vi ranci
  • Sal
  • Pebre
  • 1 branca – Canyella
  • Farigola
  • Oli
  • Llard
Preparació:

Enrossiu el cabrit salpebrat en una cassola amb oli i llard.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet, la canyella, la farigola i els alls.
A mitja cocció feu-hi la reducció del vi ranci i deixeu-ho acabar de coure amb la cassola tapada.
Si cal podeu afegir aigua.

Variació:
Es pot aromatitzar amb menta, romaní, farigola i marialluïsa.
Es pot passar la salsa per un colador abans de servir-ho.
Es pot acompanyar de patates rosses o patates saltades amb all i julivert.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version