Autor Esports
14 setembre 2015 a 13:00

Cerdanyola a punt per celebrar la seva 1a Fira de l’Esport

3 Flares 3 Flares ×
Escoltar

Serà el dia 20 de setembre al Parc del Turonet

Portada_Guia_EsportEl proper 20 de setembre al se celebrarà al Parc del Turonet de Cerdanyola la 1ª Fira de l’Esport que organitza l’Associació de l’Esport de Cerdanyola amb la col·laboració de l’Ajuntament .

La Fira comptarà amb 35 expositors entre entitats, centres, comerços i empreses que es dediquen al món de l’esport a la nostra ciutat. Es faran diferents exhibicions i activitats esportives organitzades pels expositors presents a l’esdeveniment.

L’Ajuntament de Cerdanyola aprofitarà la Fira per presentar La Guia de l’Esport, una publicació que aplega informació de les entitats i els centres esportius que es dediquen a la promoció i pràctica de l’esport a la nostra ciutat. La publicació s’ha fet en format de butxaca per potenciar la seva usabilitat. En ella s’hi podrà trobar informació sobre les diferents entitats i les seves dades de contacte així com també  un resum dels espais esportius d’ús lliure que hi ha ubicats a diferents llocs de la ciutat

La Guia ha estat editada per l’Ajuntament, amb la gestió tècnica del Servei d’Esports i la col·laboració de les entitats i els centre esportius que hi apareixen. Es podrà trobar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (OAC), a l’Ateneu, al Complex Esportiu de Can Xarau, al Parc Esportiu Municipal de Guiera i en format digital a la plana web www.cerdanyola.cat/esports.

FIRA ESPORT 2015.dossier pdf

3 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×