Autor Societat
2 Setembre 2015 a 13:00

Més d’un 75% dels Esplais i Casals inspeccionats compleixen la normativa

Consell Comarcal ha inspeccionat diversos Casals i Esplais aquest estiu

Consell Comarcal del Vallès Occidental // Imatge d'arxiu

Consell Comarcal del Vallès Occidental // Imatge d’arxiu

Aquest estiu el Consell Comarcal va realitzar la inspecció d’una quarantena d’Esplais i Casals. Una vegada realitzades les inspeccions es pot assegurar que un 76% de les instal·lacions compleixen la normativa. El Consell Comarcal realitza la inspecció dels Casals d’Estiu per delegació de la Generalitat de Catalunya.

Núria Colomé, vicepresidenta del Consell Comarcal i responsable dels temes de Joventut, va afirmar que “aquesta és una tasca que fa anualment el Consell i que segurament no és coneguda però que suposa un important treball de l’equip tècnic i que dóna compliment a un encàrrec específic per delegació de la Generalitat. Les inspeccions es concentren a l’època estiuenca però l’atenció i assessorament es dóna durant tot l’any”.

El decret 187/1993 de 27 de juliol delega les competències en matèria d’inspecció d’instal·lacions juvenils als Consells Comarcals. La delegació es va concretar a l’abril de 2015 per aquesta anualitat.

La campanya d’inspeccions s’ha desenvolupat entre el 22 de juny i el 31 de juliol, arribant a 38 instal·lacions i equipaments on es realitzen Esplais o Casals on hi participen menors de 18 anys.

A part de les visites presencials també s’han respòs consultes telefòniques de diferents Esplais de la comarca.

Switch to mobile version