Autor Societat
23 Setembre 2015 a 13:00

Oberta la convocatòria per la 2ª edició del Concurs Idees Innovadores

És una nova oportunitat per presentar idees d’innovació social i rebre suport en el desenvolupament

Social Weekend Vallès

Social Weekend Vallès // Imatge cedida pel Consell Comarcal

En la segona edició el concurs té per objectiu impulsar projectes d’innovació social que abordin el repte de la generació de manera sostenible en base l’impacte social. Les propostes han de contemplar la generació de noves relacions socials i econòmiques.

La primera edició, celebrada al 2014, va comptar amb 25 sol·licituds de participants de les quals 8 varen ser finalistes i 4 considerades guanyadores. Enguany els quatre projectes guanyadors rebran una dotació econòmica de 1.250 euros.

Les bases i formulari de presentació es poden consultar a http://innovaciosocialvalles.cat/concurs-idees/. El termini finalitza el proper 3 d’octubre.

El concurs s’engloba dins el Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica cofinançat pel Fons Social Europeu dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació.

El Social Weekend Vallès reuneix 20 persones, es presenten 11 idees i es treballa de forma col·laborativa en 4 d’aquestes

El primer Social Weekend Vallès es celebra el cap de setmana al Centre Cívic Avel·lí Estranjer de Terrassa amb la participació de 20 persones. Els diferents projectes sorgit poden presentar-se al segon Concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials.

Amb l’inici de les activitats els participants van proposar exposar i treballar diferents idees. Quatre es van plasmar en projectes innovadors d’emprenedoria social. Al llarg dels dos dies i mig s’ha treballat amb dinàmiques participatives i diumenge a la tarda es van fer les presentacions davant d’un grup d’experts que va donar recomanacions i orientacions per la seva millora.

Switch to mobile version