Autor La recepta
14 Setembre 2015 a 12:00

Peus de porc amb prunes

peus_de_porc_amb_prunes

Ingredients:
  • 4 – Peus de porc bullits
  • 1 – Ceba
  • 2 – Tomàquets
  • 300 g – Prunes seques
  • Farina
  • Allioli negat
  • Sal
  • Brou de bullir els peus
  • Per fer la picada: – 2 grans d’all
  • Julivert
  • 1 grapadet – Pinyons
  • 1/2 copa – Vi ranci
Preparació:

Per bullir els peus:
Socarreu els peus de porc, renteu-los i bulliu-los amb la ceba, el manat d’herbes (llorer, farigola, sajolida), uns grans de pebre i sal. Un cop bullits, escorreu-los bé.

Enfarineu i fregiu els peus.
Feu el sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Quan estigui ben confitat afegiu-hi els peus, una mica de brou de bullir-los, les prunes i la picada, i deixeu-ho coure tot junt una mitja hora.
Serviu-los amb l’allioli negat.

Variacions:
Es pot fer també amb orellanes en comptes de prunes.
Es poden gratinar amb la picada per sobre.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version