Autor Societat
2 Octubre 2015 a 18:00

Animal Religion guanya la segona edició del Gran Premi BBVA Zirkòlika

 El premi és una gira per Catalunya valorada en 16.000 euros

 Nit de Circ 2015 // Imatge del web de Zirkolika

Nit de Circ 2015 // Imatge del web de Zirkolika

L’espectacle de circ i música Sifonòfor, de la companyia Animal Religion, ha guanyat la segona edició del Gran Premi BBVA Zirkòlika que concedeix conjuntament la Fundació AntiguesCaixes Catalanes, el Grup BBVA i la revista Zirkòlika. El premi, un dels millors dotats de les arts escèniques, consisteix en una gira per Catalunya valorada en  16.000 euros i té l’objectiu de reforçar la professionalització del circ i crear circuits d’exhibició.

La entrega de premis es va fer durant la sisena edició de la Nit de Circ a la sala 2 de l’Auditori i va reunir prop de 600 persones. Sifonòfor, produït per L’Auditori i estrenat el més de febrer en el marc del programa Escenes, és un espectacle de gran format i amb mirada externa d’Alba Sarraute protagonitzat per 11 acròbates i de sis països que fusiona algunes tècniques de circ com la perxa xinesa, l’acrobàcia o la corda llisa amb la música electrònica, el piano, l’òpera o la guitarra.

La resta de premis lliurats han estat per Esquerdes de la companyia Hotel locandi, premi al millor espectacle de circ, Escalat de Man el Rosès, premi a millor companyia emergent, la Circoteca de la companyia Passabarret, que ha rebut el premi a la millor iniciativa per a la projecció del circ.

També han estat premiats Pals de la companyia Cíclicus com a premi especial a la posada en escena, Ramon Muñoz “Karoli”, premi de votació popular i el premi ex aeguo de pintura ha estat per Johana Cuellar, Jorge Ochagavia i Toni Moll.   

 

Switch to mobile version