Autor Economia
31 octubre 2015 a 16:00

CaixaBank llança el servei Les meves finances per a la gestió dels ingressos i despeses

1 Flares 1 Flares ×
Escoltar

Un gestor intel·ligent per l’economia familiar

Les meves finances // Imatge cedida per la Generalitat

Les meves finances // Imatge cedida per la Generalitat

CaixaBank llança el servei Les meves finances, un nou servei digital per a la gestió dels ingressos i despeses personals i familiars. El nou servei permet disposar d’un registre detallat de tota l’activitat financera del client, agrupada en un únic espai online accessible en qualsevol moment i protegida amb totes les garanties de seguretat de la banca online de CaixaBank.

Amb aquest nou servei, l’entitat presidida per Isidre Fainé i que té a Gonzalo Gortázar com a conseller delegat facilita als seus clients tenir una visió completa de la seva situació financera, la qual cosa els pot ajudar a prendre decisions per a estalviar de manera més àgil i senzilla.

Tota la informació apareix organitzada cronològicament i també agrupada per categories, segons els diferents conceptes dels ingressos i les despeses. El sistema és totalment automàtic, sense que l’usuari hagi de classificar manualment les dades i es val de tecnologia de big data per oferir la informació des d’un registre històric de 24 mesos enrere fins al moment actual en temps real.

Les meves finances és un servei centrat en el client. Per a oferir la millor experiència d’usuari, incorpora gràfics senzills que informen de l’estat dels comptes personals i la posició global. L’eina ofereix el servei de creació de pressupostos automàtics. Per defecte, Les meves finances disposa de tres pressupostos elaborats segons les principals categories de despesa de cada client. El client pot crear i personalitzar fins a 10 pressupostos diferents. A més, el servei genera notificacions automàtiques sobre el compliment del pressupost i mostra mitjançant gràfics el percentatge de despesa realitzada. Les meves finances també permet la configuració de fins a tres perfils diferents, perquè el client pugui gestionar de forma separada la seva economia personal i familiar.

L’usuari pot accedir a través del servei de banca online de CaixaBank, Línia Oberta, accessible tant des d’Internet, com des del mòbil o el tablet.

El nou servei neix a partir de l’èxit registrat pels serveis de control de domiciliacions de rebuts, ReciBox, i de despeses amb targeta, CardBox, creats per CaixaBank amb un plantejament similar a Les meves finances. Tots ells es basen en una agrupació de tots els moviments i despeses en un únic lloc, accessible de forma online des de múltiples dispositius, protegit per les garanties de seguretat de l’entitat i dotat dels últims avanços en tecnologia i disseny perquè els clients disposin ràpidament de tota la informació per a l’adequada gestió de les seves finances personals.

1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×