Autor Societat
9 Octubre 2015 a 09:30

Desconvocades les aturades de Renfe previstes per avui

No es volen causar més molèsties després de les aturades de l’AVE d’ahir

Tren de Rodalies

Tren de Rodalies // Foto: Joan Murcia

Els sindicats de Renfe (CCOOSFF-CGT i UGT) han decidit finalment desconvocar l’aturada que estava prevista per aquest migdia (entre les 13h i les 15h) i aquest vespre (entre les 20h i les 22h) per no causar més molèsties als usuaris de la companyia després que ahir més de 13.000 passatgers es veiessin afectats per les aturades de l’AVE.

La principal hipòtesi sobre aquestes aturades del tren d’alta velocitat es que van ser provocades per un sabotatge pel tall de cables de fibra òptica entre Vilafranca del Penedès i Gelida.

Les aturades es mantenen pels dies 16 i 23 d’octubre on els serveis seran d’entre el 50% i el 75% de l’habitual en hora punta i d’entre el 33% i el 50% del servei habitual a la resta d’hores. En Mitja Distància de Renfe i FEVE circularan el 65% i el 62% dels trens, respectivament; i en Alta Velocitat i Llarga Distància, el 72%.

Switch to mobile version