Autor Política
5 Octubre 2015 a 15:00

Jordi Miró renuncia a la coordinació local d’ICV

Maria Reina i Marc Guillamón seran els representants d’ICV fins gener

Jordi Miró I Jordi Mena, al local d'ICV, aquest migdia

Jordi Miró I Jordi Mena, al local d’ICV, aquest migdia // Foto: Judit Josa

Jordi Miró va presentar la seva renúncia a la coordinació local el passat dilluns 21 de setembre, argumentant que sosté “certes discrepàncies en l’estratègia d’ICV respecte al procés polític que viu Catalunya”.

Aquesta decisió arriba pocs mesos abans que el coordinador local esgotés el mandat de la darrera assemblea de novembre de 2011. Per aquest motiu, l’assemblea d’ICV reunida dijous a la tarda va acordar de manera interina i  per dotar de normalitat al procés d’elecció de la nova direcció, que Maria Reina i Marc Guillamón fossin representants de la organització fins al mes de gener quan es farà la nova assemblea per a elegir la direcció entrant.

Switch to mobile version