Autor Societat
30 Octubre 2015 a 13:00

L’Ajuntament i la PAH aconsegueixen un lloguer social per una veïna de Cerdanyola

També se l’ajudarà a fer front als rebuts dels subministraments bàsics

Ajuntament de Cerdanyola // Foto: Joan Murcia

Ajuntament de Cerdanyola // Foto: Joan Murcia

El passat dimarts es va subhastar la llar d’una ciutadana de Cerdanyola que no ha pogut afrontar les despeses de la hipoteca. Aquesta subhasta té l’efecte d’una dació en pagament, condonant La Caixa el deute de la veïna. L’entitat bancària proposava un lloguer a la ciutadana perquè romangués a la llar però la intervenció de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el govern local, representat pel regidor de Serveis Socials, Ivan González, va permetre que La Caixa acceptés baixar aquest lloguer i se li apliqués un lloguer social que estigués al seu abast.

Donada la situació d’aquesta veïna, l’Ajuntament de Cerdanyola l’ajudarà a fer front els rebuts dels subministraments bàsics amb els fons destinats a combatre la pobresa energètica..

El regidor de Serveis Socials, Ivan González, destaca la importància del treball conjunt de la societat civil amb l’administració per aturar situacions injustes com les que afecten a l’habitatge.

González ha afirmat que és prioritat del govern municipal atendre aquestes situacions d’emergència, a les què malauradament s’hi veu abocada una part de la població sense ser-ne causant

Actualment es treballa per a crear una taula local que els afronti els temes vinculats a l’habitatge, amb la participació del govern local, la Pah, altres agents locals i la ciutadania.

Switch to mobile version